Választani is nehéz közülük: Ezek 2019 legdivatosabb napszemüvegei

Sok régi kedvencünk tér vissza.

2019 napszemüvegei

Míg a tavalyi évben lginkább az apró, mikro napszemüveg névre keresztelt darabok hódították meg a világot, addig idén visszatérünk a különleges, sokszor extrém formákhoz, és a hatalmas méretekhez. Újra válogathatunk majd a légyszemüvegnek csúfolt óriási méretektől kezdve a láncokkal és kövekkel díszített változatok közül is. Mutatjuk is a legmenőbbeket.

Színes szemüvegek

A divatikonoknak már tavaly is nagy kedvencük volt a különböző, zöld, rózsaszín, piros vagy kék színekben pompázó darabok. A feltűnő napszemüvegek kínálata idén sem fogyatkozott meg, igaz most nem apró, hanem óriási méretben viseljük majd őket.

Ovális

A kerek kezd unalmas lenni, úgyhogy akinek nagy kedvence volt ez a forma, annak most az ovális kreációk dobják majd fel az outfitjüket.

Téglalap

A leginkább téglalapra hasonlító szemüvegekben sem lesz hiány. Ez a darab szinte mindenkinek jól áll, és ha nem rajongsz a színekért, giccses díszekért és extrém formákért, számodra ez lesz a tökéletes választás.

Extrém formák

Akik nem érik be az átlagos külsővel, és már a macskaszemes darabok is nagy kedvenceik voltak, szinte biztos hogy ehhez a kicsit háromszög formájú napszemüveghez nyúlnak majd.

Díszek

Ha azonban a díszek kedvelője vagy, imádni fogod a hatalmas kövekkel, láncokkal vagy gyöngyökkel feldíszített, kifejezetten egyedi darabokat. Te melyiket választod majd?

Érdekes, miért pont erre esett a választásuk.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!