Fashion&Beauty

Az egyszerű bőrkabát már a múlté, ez jön divatba helyette

Végre visszajött a divatba az az ikonikus kabát, amely átmenetet képez a bőrdzsekik és a ballonkabátok között.

Ezt viseld ősszel!

A ballonkabátok évek óta az őszi ruhatárunk részét képzik, de a bőrdzsekiket is sokan viselik ebben a szezonban. Most a kettő ötvözete lesz a divat, a bőr ballonkabátok ugyanis újra megjelentek a kifutókon, és természetesen a boltokban is. De hogy miért is szuperek ezek a darabok? Mivel hosszúak, így nem fog fázni a lábad, ráadásul bármilyen (réteges) öltözéket felvehetsz alá, nem kell azon aggódnod, hogy illik-e a ruháidhoz vagy, hogy fázni fogsz. Mivel a víz is lepereg róla, az esős időben sem rossz választás a ballonkabátokkal szemben, de persze a fő szempont az, hogy egy irtó trendi darabról beszélünk.

Mutatjuk is, hogy mennyire divatos ez a kabát:

Ez a kabát tökéletesen variálható bármilyen darabbal: egy farmerrel vagy elegánsabb nadrággal és szoknyával is felveheted.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.