Fashion&Beauty

Így manipulálják a próbafülkés tükröket: ezért nézünk ki bennük máshogy

Megmutatjuk, hogy vernek át a ruhaüzletekben.

Trükkös tükrök a próbafülkékben

Nem véletlen, hogy szinte mindegyik ruhaüzlet próbafülkéjének tükrében máshogy nézünk ki, mint a valóságban. Egyikben vékonyabbnak tűnik a lábunk és a derekunk, a másikban pedig épp ellenkezőleg: szélesebbnek látjuk magunkat. Erre a kérdésre is van azonban magyarázat, ami nem annyira meglepő módon a marketingben keresendő. Korábban a CBS riportere, Nikki Battiste húsz különböző fülkében próbálta ki a tükröket, hogy meggyőződjön arról, valóban nem egyforma képet kapunk mindegyikben, illetve egy interjú során arra is magyarázatot kapott egy szakembertől, miként manipulálják a vásárlókat a boltok.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: YouTube

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.