Fashion&Beauty

Ez a frizura az ősz slágere: a stílusos nők kedvence lesz

Szeretünk egy kicsit újítani a frizuránkon, amikor beköszönt az ősz. De hogy mi a 2022-es őszi szezon kedvenc frizuratrendje? Egyértelműen a shag frufru.

Az egyik legnagyobb őszi hajtrend

Ez a trend ötvözi a két legnagyobb őszi stílust: a frufru és a bozontos frizura kombinációját. Fodros textúrája van, amely könnyed levegőn szárítást és könnyű formázást tesz lehetővé. Az a legjobb benne, hogy nagy volument ad a hajnak, és könnyű karbantartani. Tehát ha egy menő frissítésre vágysz, a shag frufru egy tökéletes opció, amit anélkül vágathatsz, hogy drasztikusan módosítanál a megjelenéseden. A függöny frufruval ellentétben a bozontos frufrunak kevésbé van folytonos görbülete, ez a frufru lágyan eltűnik a hajad többi részében. Rövidebb szakaszokat tartalmaz az orr feletti részen, a széleken pedig egy szaggatott, lépcsőzetes forma dominál. A legjobb benne, hogy sokféleképpen kérheted a frufrut, és saját stílusodhoz szabhatod.

Mutatjuk, hogy mennyire stílusos ez a frizura, és milyen típusai vannak:

Ez a réteges stílus kifejezetten szuper választás azoknak, akiknek kevés hajuk van.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.
Sztárok
Egy évvel ezelőtt ezen a napon hunyta le örökre a szemét Kóbor János, az Omega együttes legendája, a magyar könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb alakja.