Fashion&Beauty

Gigi Hadid egy nagyon meglepő ruhadarabban jelent meg szupermodell testvére születésnapján: Rajta még ez is tökéletesen mutat

A Gigi Hadid október 9-én este New York Cityben járt, testvére Bella Hadid 26. születésnapja alkalmából. Míg a születésnapos lány egy diszkrét, teljesen fekete ruhát viselt az alkalomra, addig Gigi inkább egy statement megjelenést választott.

Újra divat lesz?

Gigi Hadid meglepte a divatvilágot a választásával, ugyanis egy szinte földi érő farmerszoknyában jelent meg testvére születésnapján, ami egy az egyben a 2000-es éveket idézte. A szoknyát egy fekete cropped garbóval, bőrkabáttal és csizmával párosította.

A szóban forgó darab egy vintage, padlóig érő farmer és selyem maxiszoknya volt Roberto Cavalli-tól. A kissé bohém stílusú darabnak nagy pillanata volt a nyolcvanas évek elején, részben Britney Spearsnek köszönhetően a 2000-es MTV VMA-n. Hogy friss, új érzést adjon neki, Hadid szoknyáját részben kifehérítették, és selyemszegélyt kapott, ami azonnal modernebbé tette a darabot.

Szóval, a farmer maxi szoknya pillanata 2022-ben is eljöhet? Tekintve, hogy Bella is viselt ilyet tavaly, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a trend lassan újra robban. A legutóbbi, 2023-as tavaszi kifutókon rengeteg hosszú farmerszoknyát láthattunk, mint például a Diesel, Altuzarra és Luar modellekben. Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet a ruhadarab, hordd bátran, de ne feledd, hogy Gigi példáját követve szexibb, csinosabb darabokkal kell ellensúlyoznod a felső részen.

gigi hadid maxi farmerszoknya

Forrás: Vogue Fotó: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.