Fashion&Beauty

A 90-es évek "szupermodell-frizurája" lesz a legnagyobb őszi hajtrend

Az időtlen stílus és a természetes megjelenés ismét hódít, inspirálva a nőket a könnyed elegancia újraértelmezésére.

Klasszikus frizuratrend

Ahogy beköszöntött a 90-es évek, a divat és szépség világa olyan ikonikus pillanatokat hozott, amelyek ma is inspirációt nyújtanak. Az egyik ilyen örök klasszikus az évtized szupermodelljeinek lezseren elegáns frizuratrendje volt. A 90-es évek szupermodelljei, mint Cindy Crawford, Naomi Campbell, és Claudia Schiffer, nemcsak a kifutókon hódítottak, hanem frizuráikkal is mély nyomot hagytak a divatvilágban. Ma újra életre kelnek ezek a lenyűgöző stílusok, melyek az időtlen elegancia és a lazaság tökéletes harmóniáját ötvözik.

A 90-es évek szupermodelljei között a laza hullámok és a közepes hosszúságú lob frizurák uralkodtak. Ezek a frizurák nemcsak bájosak voltak, de könnyedén kezelhetők is, ami fontos volt a divatos nők számára. A hajhossz közepes tartományban mozgott, ami lehetővé tette a változatos stílusok kipróbálását, legyen szó éppen egy elegáns eseményről vagy egy könnyedebb hétköznapi megjelenésről.

Mutatjuk is ezt a gyönyörű trendet:

A 90-es években, a beszárított középhosszú frizurák taroltak, és úgy tűnik, hogy most újra visszajönnek a köztudatba. Ez a trendi stílus tökéletes lehet mindenki számára, és nem is annyira nehéz elkészíteni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...