Fashion&Beauty

Összedörzsölődnek a combjaid? Íme a megoldás!

Sok nő küzd nyáron az összeérő és dörzsölődő combok problémájával, mely nem csak kellemetlen, de könnyen sebesedést, kiütéseket is okozhat. Íme a megoldás!

Nincs több összedörzsölődés

Egy pofonegyszerű ötleten alapul a találmány, mely számos nő életét könnyítheti meg mostantól. A hat inch széles, azaz megközelítőleg 15 cm-es, harisnyakötőre emlékeztető találmány ugyanis megakadályozza, ha a combok összedörzsölődjenek.

Csipkés kiegészítő

A 14.99 dollárért, azaz közel 3.200 forintért kapható termék nem csak praktikus, de szexis is, hisz az elasztikus csipke, nem csak csábító és remekül illeszkedik, de egy szilikoncsíknak köszönhetően nem is mozdul el a helyéről. Az anyag légáteresztő, így a legnagyobb nyári hőségben is helyt áll.

Egyszerű és zseniális ötlet

A fekete és bézs színben is kapható termék sortokhoz is ideális, sőt az sem ciki, ha kicsit kilóg vagy látszódik a csipkés ruhadarab. Bevalljuk, hogy az ötlet egyszerű és zseniális, de hogy valóban megér-e ennyit a házilag is könnyedén elkészíthető kiegészítő, az már más kérdés.

Forrás: dailymail.co.uk

Fotók: 2.bp.blogspot.com, lapecosapreciosa.com, bandelettes.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.
Fashion&Beauty
A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...