Idei trendőrület az ujjpercgyűrű

Év elejétől egyre felkapottabb az új őrület, vagyis az ujjpercgyűrű. Első látásra kicsit talán furcsának tűnhet, de ha jobban belegondolunk, sokkal meredekebb ötleteket is megvalósítottak már. Miért is ne lehetne divatos ez is?

Egyre előrébb

A gyűrű „eredeti helye” mellett az ujj más olyan részeire is gyártottak darabokat, mint a köröm vagy az ujj középső részre. Ezentúl már az ujjpercre is húzhatunk néhányat, így nem csak a megszokott testrészeket díszítve kissé megfűszerezhetjük kinézetünket. Arra viszont mindenképp ügyeljünk, hogy egy ujjra ne húzzunk többféle gyűrűt, mivel az már kicsit túlzás lenne.

Régiből új

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Divatba való betörésének köszönhetően nem kell megszabadulnod a régi, kinőtt gyűrűktől, mert nyugodtan használhatod őket ilyen formában is. A régi darabokat így új megközelítésből mutogathatjuk magunkon.

Sztárok kedvence

Az újabb trend a hírességeket is magával ragadta, így ők is szívesen viselnek ujjpercgyűrűt mindenféle változatban. Többek között Vanessa Hudgens, Rihanna és Kristen Stewart kezén is láthattuk már ezt a játékos darabot.

Fotók: as-young-as-you-feel.blogspot.com, katehoush.blogspot.com, vibevixen.com, mieuxandmieux.wordpress.com, pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!