Fashion&Beauty

Viszlát, sápadt bőr! Viseld ezeket a színeket nyáron, és árnyalatokkal barnábbnak tűnsz majd

Míg bizonyos árnyalatokkal sápadtabbnak tűnhetünk, néhány színnel jóval barnábbá varázsolhatjuk magunkat szolárium, barnítókrém és napozás nélkül is.

Trükkök a barnább bőrért

A ruháinkkal rengeteg mindent kiemelhetünk, vagy elrejthetünk, ha ismerjük a megfelelő öltözködés csínját-bínját. Nyáron a napsütötte, egészséges bőr is legalább olyan fontos, mint a csinos alak, ám arra csak kevesen gondolnak, hogy a nem megfelelő színekkel jóval fehérebbnek tűnhetünk, mint amilyenek vagyunk. Galériánkban eláruljuk, milyen színek viselésével lehetünk akár több árnyalattal is barnábbak a legmelegebb hónapokban:

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a fehértől nem csupán szélesebbnek, de fehérebbnek is tűnnek majd. A feltételezésekből azonban egyik sem igaz, mivel a fehérnek köszönhetően szintén napbarnítottabb bőrünk lesz.
Kattints a további képekért!

Mostanában egyre nagyobb divat az önbarnító alkalmazása, azonban valljuk be, sokan még mindig imádunk kifeküdni a napra egy jó könyvvel és egy hideg koktéllal, de érdemes ezt is ésszel csinálni!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Sunbar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.