Fashion&Beauty

Kedveled a retro trendeket? Akkor muszáj kipróbálni a “babaszempillákat”!

Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák" törnek óriási népszerűségre.

"Babaszempillák"

A játékbabák gyermekkorunk meghatározó kellékei, kislányként folyamatosan átöltöztetjük őket, megfésüljük a hajukat és különféle történeteket kreálunk velük. Amellett, hogy gyönyörűek, a babák empátiára tanítják a gyerekeket, valamint fejlesztik szociális készségüket és képzelőerejüket. Ha te is odáig voltál kislányként a játékbabákért, akkor imádni fogod ezt az új sminktrendet, melynek középpontjában ezeknek a csodaszép játékoknak a szempillái állnak. Szeretnéd felturbózni mindennapi sminkedet? Akkor muszáj kipróbálnod ezt a retro trendet, mely kislánykori játékbabáink meseszép pilláit idézi. Mutatjuk, hogyan lehetnek neked is olyan álomszép szempilláid, mint gyermekkorod kedvenc Barbie, vagy éppen Bratz babájának! Olvass tovább!

A "babaszempilla" trend Az '50-es évek babydolljai és a '80-as évekbeli Barbie-k összecsomósodott, tüskékre emlékeztető babaszempillái hosszú történeti múltra tekintenek vissza a szépségvilágban. Nagyjából az 1960-as évek közepén kapott szárnyra a trend, olyan sztárok tették magukévá, mint Twiggy, vagy éppen Sharon Tate. Napjainkban a babaszempillák ismét óriási népszerűségre törtek a TikTok felületén, de a K-pop sztárok, a beauty influencerek, mint például Danielle Marcan és világhírű színésznők, mint Taylor Russell és Zendaya is előszeretettel hódolnak a trendnek.
Kattints a további képekért!

A szempillaspirál a sminkkészlet azon darabja, amire mindig szükségünk van, és ha azt szeretnénk, hogy minél tartósabb legyen, érdemes ellesni az alábbi trükköt.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...