Divatos kiegészítők modern nőknek – mit viselj az aktuális szezonban?

A kiegészítők különös fontossággal bírnak a hölgyek ruhatárában. Ezek ugyanis nagyban meghatározhatják egy-egy ruházati összeállítás jellegét is. Így tehát egyáltalán nem mindegy, milyen kiegészítőket választunk az adott szett mellé, ha valóban a kívánt hatást szeretnénk kapni vele. Természetesen a divatvilág hullámzásai ezt a szegmenst is bőven érintették. Nézzük meg tehát, milyen kiegészítőket érdemes viselnünk nőként a szezonban?

A megfelelő pénztárca megtalálása

Ahogyan az urak esetében, úgy a hölgyeknél is kiemelt fontossággal bírnak a kiegészítők között a pénztárcák. Egy tárcát ugyanis szinte mindenhová magunkkal viszünk, viszont a szebbik nem esetében egyáltalán nem ritka, hogy több darabot is tartanak, amik az épp aktuális szettjük mellé passzol. Valójában ezeket leginkább a táska mellé érdemes a hölgyeknek megválasztani, ami már eleve szettjük stílusához passzol. A női pénztárcák esetében viszont jóval bőségesebb választék elérhető számunkra, mint a férfiaknak készült darabokat illetően. Ezek között rendkívül elegánsnak számítanak az idei szezonban a sötét és pasztellszínű lakkozott bőr tárcák, valamint a klasszikus párducmintával ellátott darabok. Ha viszont inkább a bohém, játékos stílus kedvelői vagyunk, akkor sokkal jobban járunk majd a különféle színpompás mintázatokkal ellátott tárcák valamelyikével, vagy a esetleg a neonszínű darabokkal. Ezek gyakorlatilag bármilyen hasonló jellegű ruházati összeállítást feldobhatnak – ráadásul jól tükrözik azt a vidám nyárias hangulatot, amire már olyan rég vártunk mindannyian. Bármelyik variációt is preferáljuk tehát, bőven akad választék belőlük.

nyári pénztárca nőknek divatos elegáns

Női táskák a szezonra – mit érdemes választanunk?

A női táskák tekintetében is számtalan izgalmas tervezés lekerült a gyártósorokról az idei szezonra. Ha tehát szeretnénk ezen a nyáron is divatosan megjelenni, akkor feltétlen érdemes kicsit alaposabban is szemügyre vennünk ezeket. A nyári szezonban ezek között leginkább a pasztellszínek és a visszafogott, ugyanakkor mégis színes mintázatok az uralkodóak leginkább. Egy-egy diszkrét, sokszínű virágos minta például nagyszerűen passzolhat a vidámabb nyári ruhák mellé. Egy ilyen összeállítás csinos platformos szandállal pedig garantáltan nyerő kombinációt jelent majd a szezonra. Ha viszont épp alkalmi viseletet keresünk, akkor az elegáns, csillogó láncokkal felszerelt táskák között érdemes nézelődnünk – a mintákat pedig inkább felejtsük el. Az elegánsabb, alkalmi szettek mellé ugyanis a színes minták nem igazán passzolnak. Viszont az egyszínű, bőrből készült darabok garantáltan jó választásnak bizonyulnak majd. Akár a sötétebb darabok, akár a lágyabb pasztellszínek közül választunk, ezekkel nem igazán lőhetünk mellé, ha valamilyen nívósabb eseményen kell megjelennünk. A linkre kattintva pedig hamar ízelítőt kaphatunk belőle, hogy mit is tartogat számunkra táska fronton az idei szezon az elegáns és hétköznapi vonalat illetően is.

Oldalak