Fashion&Beauty

Fenntartható luxus és környezettudatosság nyári köntösben - bemutatjuk a NES Shoes új kollekcióját

Modern formák, fenntartható luxus és környezettudatosság jellemzi a NES Shoes magyar cipőmárka új kollekcióját, mellyel egyszerűen nem tudunk betelni. Szilágyi Andrea cipőtervező lábbelijeit minden stílusos nő a gardróbjában szeretné tudni, ezért be is mutatjuk nektek az új kollekció legjobb darabjait!

A NES Shoes új kollekcióját fenntartható luxus és környezettudatosság jellemzi

Vannak olyan cipők, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni - Szilágyi Andrea cipőtervező lábbelijei pont ilyenek! A tervezőnő 2004-ben alapította meg a magyar márkáját, a NES Shoes-t, de Párizsban tanulta ki a szakma mesterségét, Bukarestben pedig sokáig élt és dolgozott is, sőt, cipőinek gyártása egészen 2016-ig ott is zajlott.

Az viszont már a márka indulásakor sem volt kérdés, hogy a márka a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra kiemelt szellemben fog építkezni - többek között ezért is lehetséges az, hogy Szilágyi Andrea tervezőnő cipői újrahasznosított és újrahasznosítható, környezetet nem terhelő anyagokból készülnek. A NES Shoes új cipőkollekciója ráadásul szebb, mint valaha - lenti képgalériánkban be is mutatjuk őket!

A NES Shoes meseszép lábbelijei hosszadalmas és gondos tervezési folyamat előzi meg, melyekben a klasszikus formák keverednek a legkülönlegesebb anyagokkal és kiegészítőkkel, az egyediség luxusát létrehozva ezzel. A márka legújabb, 2022-es tavaszi/nyári kollekciója tele van kényelmes és stílusos darabokkal, melyeket ugyanúgy fel lehet venni az elfoglalt hétköznapok folyamán, mint egy különleges alkalomra.

Kedvencünk talán a fenti képen is látható Judith cipő, melyet akár egyedi, tailor-made verzióban is elkészít a márka egy szabadon választott színben (a klasszikus feketétől, bézstől és fehértől kezdve egészen a legfeltűnőbb nyári színekig), természetesen újra hasznosításból származó bőrből.

A NES Shoes többi fantasztikus cipőjét pontos árazással megtekintheted a lenti képgalériánkban!

NES Shoes Judith 44 450 Ft
Kattints a további képekért!

Kifinomult színek, csillogó részletek és tökéletes komfort jellemzi REKAVAGO új cipőkollekcióját, mely tele van életteli teli, kalandokra sarkalló lábbelikkel. Magyarország egyik legismertebb cipőtervezőjének, Vágó Rékának új kollekcióját most te is megcsodálhatod a képgalériánkban!

Leadfotó, fotó: NES Shoes

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...