Fashion&Beauty

Ezzel az öt dzsekifazonnal képtelenség idén melléfogni!

Bár próbálunk a legtöbben tudomást sem venni róla, az ősz nemcsak, hogy megérkezett, hanem lassan, de biztosan a télnek is átadja a helyét. Azaz nincs mese, a gardróbot is célszerű felkészíteni a legtöbb, várhatóan bekövetkező kihívásra. Az alábbi dzsekik mindegyike megállja a helyét – nem pusztán a szélviharok közepette, hanem akár még a kifutón is!

1. Farmer – az örök klasszikus

Mondhatnánk, hogy a női dzseki birodalmának nem az egyik uralkodója a farmerkabát, de akkor hazudnánk. Még mindig trendi, továbbra is megunhatatlan, s elnézve az utóbbi évek osztatlan sikerét, ez az a tendencia, ami nem valószínű, hogy változni fog. Igaz, zord napokra kicsit vékonyka viselet, de a bélelt variációk akár a réteges öltözködés részeivé is tehetőek.

2. Vissza az iskolapadba!

Bármennyire meghökkentő, de a sulis fazonok, azaz a college stílust idéző modellek aratnak! Bomber dzsekik, ballonkabátok – mind-mind olyan verziók, amik hozzák a régi iskolás életérzést, csak persze némileg felturbózva.

3. A parka, mint tudjuk, párját ritkítja

A parka, különösen vízhatlan kivitelben, olyan alapdarab, ami nélkül nem éri meg belevágni az őszi, téli szezonba. Nem elég, hogy kellően véd, még jól is néz ki. Ennél többre igazán nincsen szükség a maximális sikerhez.

4. Síkabát újratöltve

A sportos irányzat továbbra is hódít, és ennek az egyik legérdekesebb, egyúttal legnépszerűbb modellje a síkabát, ami tényleg teljesen úgy néz ki, mint a sípályákra szánt verzió. De tulajdonképpen miért is ne lehetne élvezni az előnyeit sílécek és térdig érő hó nélkül? Nem elég, hogy jól néz ki, trendi, de kellőképpen véd a zimankó széllöketei ellen is.

5. Teddy, de nem a mackó!

Aki kitalálta a bárányszőr jellegű gyapjúkabátokat, azaz a teddy vonalat, lehet, hogy nem is sejti, hogy nők millióit ajándékozta meg melegséggel, és azzal a fantasztikus érzéssel, hogy a trendiség oltárán nem kell jégcsappá fagyni. A rövidebb fazonok az idei év újításai.

S akkor mindez pusztán öt ellenállhatatlan női dzseki a számtalan vonzó alternatíva közül, úgyhogy megéri belemélyedni a témába, és felfedezni a nagyon is izgalmas lehetőségeket.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...