Fashion&Beauty

Átlépte a vörös vonalat? Emily Ratajkowsi olyan merész dekoltázst villantott, hogy abba mindenki belepirult - Fotók

A 32 éves modell mindig is híres volt arról, hogy imádja feszegetni a határait, és a Vogue Australia fotózásán sem hazudtolta meg önmagát.

Ismét felrobbantotta az internetet

Emily Ratajkowski soha nem tartozott azon modellek közé, akik bizonyos skrupulusok miatt eleve nem vállalnak be merészebb, provokatívabb, a publikumot a komfortzónájából kizökkentő fotózásokat. A 32 éves világsztár ezúttal sem cáfolt rá a közvélemény által róla kialakított képre: nemrégiben a Vogue Australia kedvéért öltözött rendhagyó, és a képzeletre vajmi keveset bízó ruhakülönlegességbe. Lapozz tovább, máris mutatjuk a szettet, mellyel Ratajkowski ismét felrobbantotta az internetet!

A hírességet több szettben is lencsevégre kapták: egyebek mellett arany fűszoknyában, csillárra emlékeztető nyakékben is modellt állt a Vogue Australia számára, a dekoltázsa pedig igencsak megmozgatta a publikum fantáziáját.
Kattints a további képekért!

A Groovehouse együttes énekesnője fel akart töltődni a kihívások előtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...