Fashion&Beauty

Nem találod a tökéletes ékszert? Készítess egyedi darabot!

Az eljegyzési gyűrű, karikagyűrű és más fontos ékszerek komoly jelentéssel rendelkeznek, emellett ideális esetben egy életre választjuk őket. Éppen ezért, ha a kínálatban nem találsz olyat, amely megfelelne elképzeléseidnek vagy megtetszene, akkor érdemes nem kompromisszumot kötni, hanem egyedileg készíttetni.

Az Ékszerpalota kínálatában egyedi ékszer készítésére is van lehetőség. Számtalan esetben lehet szükség egyedi gyűrű készítésére. Például az alábbiakban:

  • Pontos elképzelésed van, amihez ragaszkodsz, és nem szeretnéd beérni egy hasonlóval.
  • Megtekintetted a kínálatot, de egyik sem nyerte el a tetszésed.
  • Beleszerettél egy dizájnba, de némiképp alakítanál rajta, másként képzeled el a gyűrűt.

Bármelyik opcióról van szó, ha egyedi ékszer mellett döntesz, akkor megoldódik a probléma, ráadásul egy olyan gyűrű birtokába jutsz, melynek másolatát biztosan nem fogod viszont látni mások ujján.

Az álom, ami egyelőre csak a fejedben létezik

Ha pontosan tudod, hogy milyen gyűrűre vágysz, akkor nincs más dolgod, mint ezt részletesen elmondani a szakértőnek. Akár saját magad által készített skicc vagy egy másik ékszerről készült fotó is sokat segíthet, hogy a tervező pontosan lássa, miről van szó. Minél alaposabban írod körül, hogy mire vágysz, annál valószínűbb, hogy az általad elképzeltek valósulnak meg.

Ennek érdekében az Ékszerpalotában egy részletes egyeztetésre kerül sor a tervezési folyamatot megelőzően. Mondd el, milyen köveket szeretnél bele, milyen anyagból készüljön, valamint mi az a költségkeret, melyet semmiképp nem szeretnél átlépni.

Amikor az álom valóra válik

Mielőtt még sor kerülne a tényleges munkára, először egy látványtervet mutatnak neked, melyet elfogadva, egy speciális anyagból 3D-s technikával ki is nyomtatják azt. Így lehetőséged nyílik megtapogatni és élőben megtekinteni az ékszert. Ezáltal rendkívül pontos képet kapsz arról, hogy milyen is lesz az általad elképzelt gyűrű. Ha erre is rábólintasz, akkor a tervek egy ötvöshöz kerülnek, aki elkészíti az ékszert.

A szakemberek értesítenek, amikor ez megtörténik, és az üzletben átveheted a kész terméket. De ha szeretnéd, akkor futárral is elküldik számodra. Az elkészítési idő körülbelül 2-4 hét, de ez elsősorban az adott gyűrűtől függ.

Amikor az álom a kezünkben van

Ha a kész végeredmény már ott van a kezünkben, akkor büszkén viselhetjük vagy átnyújthatjuk szerelmünknek, például eljegyzési gyűrű esetén. Az Ékszerpalotában nemcsak gyűrű, hanem más ékszerek készítésére is van lehetőség. Éppen ezért, ha nem találod meg azt, amire vágysz, akkor semmiképp ne köss kompromisszumot, hiszen mindenki megérdemli, hogy egy olyan ékszert viseljen, mely valóban elnyeri a tetszését. Ráadásul egyedi, így biztosan nincs ilyen másnak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...