Fashion&Beauty

Az egészséges láb a legfőbb küldetés: stílus, kényelem és divat

A Batz Manufaktúra a kényelmes, minőségi alapanyagokból készült bőr lábbelikről híres. Kiváló példa arra valamennyi modelljük, hogyan lehet összehangolni a stílust és a kényelmet egyetlen lábbeliben.

De miért fontos a minőség a lábbeli vásárlás során?

Az emberek életében a lábbeli mindig is fontos szerepet játszott. A megfelelő modell kiválasztása nem csupán a divat kérdése, hanem az egészségé és a kényelemé is. A lábbeli olyan ruhadarab, amely közvetlenül érintkezik a testünkkel, és hosszú távon befolyásolhatja az egészségünket és a mindennapjainkat. A vásárlás nem csupán a boltok polcainak böngészését jelenti, a célzott lábbelivásárlás igazi művészet, amelyet érdemes elsajátítani. Mindenekelőtt fontos, hogy a lábaid méretét és igényeit figyelembe vedd, és olyan lábbelit válassz, amelyik megfelel a saját személyes preferenciáidnak és kényelmi szempontjaidnak.

A minőség a tartósság kulcsa. A rossz minőségű lábbeli hamar tönkremehet, ami nemcsak a pénztárcánkat terheli meg, hanem a lábunk egészségét is veszélyeztetheti. Egy minőségi cipő nem csak hosszú távon komfortos viselet, de meg is védi a lábunkat a sérülésektől és a túlzott terheléstől. A Batz cipők például a legjobb minőségű anyagokból készülnek és szakértő kezek által tervezett és gyártott darabok, amelyek garantálják a hosszú élettartamot.

A célzott lábbeli vásárlás továbbá nem csak a minőségről szól. Fontos figyelembe venni az egyéni igényeket is. Valamennyiőnk lábai különböznek, nem csak másokétól de még egymástól is, ezért is fontos olyan lábbeliket választani, amelyek megfelelnek a saját lábunk formájának és méretének. Amikor a talpunkban nincsenek meg a megfelelő boltívek, akkor az egyedi talpbetét jelentheti az egyik legjobb megoldást. A Batz egyedi talpbetétek kialakítása 100%-ban a saját lábunkhoz igazodik, úgy hogy közben helyreállíthatja talpunk boltíveit, ami további hatással lehet teljes testünkre. A megfelelő alátámasztás segíthet csökkenteni a lábfájdalmat és megállíthatja a helytelen járás és testtartás okozta panaszokat. Az egyedi talpbetét viselése nem csak a fájdalom enyhítésében játszhat szerepet, hanem prevenciós eszközként is szolgálhat, hozzájárulhat a láb és az izmok egészséges működéséhez.

Új kollekció a Batz kínálatában, XL EXTRALIGHT® talpszerkezet a fókuszban

batz extralight cipők

Az XL EXTRALIGHT® talpszerkezet, erős igénybevételre, mindennapi használatra fejlesztettek ki, egyedi tulajdonságokkal, rendkívül könnyű anyagból. Az XL EXTRALIGHT® ötvözi a pillekönnyű súlyt, a kiváló fizikai-mechanikai tulajdonságokat és a lágy tapinthatóságot. Egyedülálló technológiájának és innovatív formuláinak köszönhetően az XL EXTRALIGHT® talpszerkezet egy minden igényt kielégítő, új szintet határoz meg a lábbeli gyártásban.

Az XL EXTRALIGHT® talpszerkezet nemcsak könnyű, hanem tartós is. A rendkívül jó fizikai-mechanikai tulajdonságoknak köszönhetően hosszú ideig fogja kiszolgálni viselőjét, anélkül hogy elkopna vagy deformálódna. Az XL EXTRALIGHT® talp a mindennapi használat során is megállja a helyét, legyen szó akár hosszú sétákról vagy egész napos állással járó munkáról.

Az új kollekció két kiemelkedő darabja az XL10 klumpa és az XL06 női papucs, fehér mix színben, melynek legfőbb különlegessége, hogy pehelykönnyű talppal rendelkezik. Komfort tökélyre fejlesztve: nőies, és a lábakról teljes mértékben gondoskodó lábbeliről van szó. Ez a papucs nemcsak praktikus, hanem divatos is, így minden nő megtalálja benne az ideális lábbelit. A Batz mindig ügyfelei elégedettségét tartja szem előtt, és az XL EXTRALIGHT® talppal ellátott lábbelik sem okoznak csalódást.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...