Fashion&Beauty

Folyamatosan letörik a körmöd? Ezeket a trükköket vesd be

Mutatjuk, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy ne törjenek le állandóan a körmeid!

Gyenge körmök

A szép, igényes köröm az egyik legfontosabb cél szépségápolás terén. Azonban sokan azt tapasztalják, hogy a körmük folyamatosan letörik, ami megnehezíti a növekedésüket és a kívánt hosszúság elérését. Ha te is ezzel a körömproblémával küzdesz, ne csüggedj, hiszen számos praktika segíthet visszanyerni és megtartani a körmeid egészségét.

Íme néhány hasznos tipp:

Vitaminok és Tápanyagok: Az egészséges körmök alapja az étrended. Győződj meg róla, hogy elegendő vitamint és ásványi anyagot viszel be a szervezetedbe, különösen a B-vitamin, C-vitamin és cinktartalmú ételeket. Persze szedheted vitaminok formájában is, de elsősorban ételekből próbáld meg bevinni a szervezetedbe.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...