Fashion&Beauty

Charlène megtalálta az idei karácsony Jolly Joker pulóverét: a monacói hercegné mesésen mutatott a "mézeskalács" szettben

Charlène monacói hercegné egy kényelmes, egyben rendkívül stílusos darabban hívta fel a figyelmet arra, hogy beköszöntött az év legszebb időszaka, melyet oly sokan vártak már.

Megnyitotta az ünnepi szezont

Charlène monacói hercegné az egész világon nagy népszerűségnek örvend, többek között karitatív, valamint jótékonysági munkájának köszönhetően. Az általa támogatott ügyek és alapítványok, illetve a gyermekvédelem és az oktatás területén végzett tevékenységei miatt sokan példaképként tekintenek rá, mindemellett ráadásul azzal is sikerült kivívnia sokak rokonszenvét, hogy magasan elkötelezett a környezetvédelem iránt. De persze arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy női mivolta is rendkívül inspiráló: egyedülálló stílusa és elegáns kisugárzása jól visszatükröződik az öltözködésén, a nyilvános eseményekre pedig mindig sikkesen, divatosan és a legújabb trendek szerint érkezik. Ez a téli időszakban sincs másképp: II. Albert felesége a hideg időjárás ellenére is mindig mesésen mutat – legyen szó akár egy monokróm kabátszettről vagy egy kényelmes kötött ruháról, előre borítékolható, hogy zseniálisan fog kinézni. Legutóbbi összeállításával már a karácsony hangulatát is megidézte, melynek láttán nekünk is kedvünk támadt beszerezni egy hasonló darabot. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen mutatott ezúttal is a hercegné:

II. Albert herceg felesége a minap látogatást tett Cap Fleur rezidenciáján, a "Chiens de coeur" egyesület önkéntesei kíséretében, akik terápiás kutyák kiképzésével foglalkoznak.
Kattints a további képekért!

Gyönyörűen festett Charléne hercegné a monacói királyi család egyik legutóbbi hivatalos eseményén, ahol a Louis Vuitton vadonatúj kreációjában nyűgözte le a közönséget.

Leadfotó: David Niviere/SC Pool - Corbis/Corbis via Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...