Négy stílusú szettet próbált fel egy nő, ezzel aratott a férfiaknál

Tekintélyes üzletasszony szett, elegáns koktélruha, lezser elegancia vagy sportos viselet - mind a négy stílus megvan bennünk, nőkben, igazi kaméleonok tudunk lenni, ha akarunk. De melyik a nyerő a férfiaknál?

Átalakulóban a szemlélet

Néhány éve még a férfiak többsége azt mondta volna, nincs annál vonzóbb, mikor egy nő magassarkút húz, koktélruhába bújik és felveszi a kacér mosolyát. Az utóbbi időben azonban egyre inkább átalakulóban van az a szemlélet, hogy minél elegánsabb, csinosabb szettben jelenünk meg, annál dögösebbek vagyunk. Mostanság a tapasztalatok alapján a pasik inkább a lazaságra buknak, jobban szeretik, ha természetes külsővel hódítunk, az üvegcipőnket pedig egy sportosabb darabra cseréljük. Annak érdekében, hogy tesztelje, igaz-e ez a hipotézis, egy fiatal csaj ismerősei körében tesztelte a fiúkat, mégpedig úgy, hogy négy különböző outfitben vonult fel, a kutatás végén pedig az alanyok szavazhattak, melyik jött be nekik a legjobban. Íme az eredmények.

1. Az üzletasszony

A kísérletben a négy stílus közül az egyik egy tekintélyt parancsoló "üzletasszony" szett volt, ami egy nadrágkosztümből és magassarkúból állt. A nő szerint a férfiak a környezetében inkább félelmetesnek találták ebben a szerelésben, mintsem szexinek, de vonzónak is tartották, mert elérhetetlennek tűnt az outfitnek köszönhetően.

2. A koktélruha

A második megjelenés a koktélruhás verzió volt. Ezzel már lényegesebben nagyobb figyelmet ért el, mint az üzletasszonyos külsővel. A pasik kacérnak gondolták és szexinek, bár a magassarkút nem preferálták, érdekes módon inkább valami kényelmesebb változatra voksoltak.

Oldalak

  • 1
  • 2