Télen LBD, nyáron LWD - a tökéletes kis fehér ruhák a szezonra

A "little black dress" (LBD, azaz kis fekete ruha) talán az egyik legnépszerűbb fogalom a divatiparban. Nincs ennél univerzálisabb és elegánsabb viselet, ám nyáron a sötét színt világosra cseréljük, így születik meg az LWD, azaz "little white dress", kis fehér ruha.

LWD - a tökéletes kis fehér ruhák nyárra

Télen LBD, nyáron LWD - a kis fekete ruhát a szezonban a fehér társa váltja, amely pontosan olyan elegáns és univerzális viselet tud lenni, mint "little black dress" megfelelője. A világos árnyalatok egyébként is előtérbe kerülnek az évszakban, hiszen a napbarnított bőrön ezek mutatnak a legjobban. Összeszedtünk néhány csinos darabot, hogy könnyebben megtaláld a kedvenced.

Szűk helyett laza fazon

Míg a 2000-es években nagyon népszerűek voltak az úgynevezett bodycon - azaz testhezálló - ruhák, addig mostanra kezdenek feledésbe merülni, legalábbis nincsenek olyan nagy arányban jelen, mint korábban. Helyettük előtérbe kerültek a laza fazonú és A-vonalú, lezser eleganciát sugárzó darabok, amelyek nyáron előnyösek is, hiszen nem feszülnek ránk, így szellősek és kényelmesek a forróságban is. A full szexi vonal helyett jobban kedveljük, ha valami csinos és visszafogottan ízléses, ez a szemlélet is átalakult az utóbbi években - és amúgy a férfiak szemszögéből is, ugyanis elmondásuk szerint ők sem rajonganak már a túl kihívó ruhákért. Az alábbi repertoárban is inkább a sikkes kategóriát erősítő dresszeket találsz, mintsem a feltűnőt.

CROCHET MINI DRESS (Zara, 15 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Zara

Oldalak

Címkék: