Nincs kellemetlenebb, mint visszatekinteni a 2000-es évek divattrendjeire - Galéria

Csípőnadrágból kikandikáló tangabugyi, csíkra szedett szemöldök, köldök piercing és bolerók. Ugye, hogy ma már te is letagadnád?

Miért vettük fel ezeket?

Vannak olyan napok, amikor a véletlenül vagy szándékosan, a múltidézés szándékával a kezünk ügyébe kerülnek a sok éves fotóink, amelyeken általában merőben másképpen nézünk ki, mint ma. Nincs is ezzel semmi gond, a trendek változnak, amióta világ a világ, a nők pedig mindig kedvüket lelik abban, hogy az aktuális divatnak megfelelően alakítsák külsejüket. Ma már nevetünk a 2000-es évek trendjein: az ultravékonyan kiszedett szemöldökön, szájfényen, piercingeken, hajvasalókon, túlzásba vitt szoláriumokon és a sokkolóan sokat mutató csípőnadrágokon, amelyekből - cseppet sem diszkrét módon - kihúztuk a tangabugyik pántját.

A mai divat már rendkívül közönségesnek ítéli meg ezeket az akkor még trendi szépség- és divattrükköket. Persze, elképzelhető, hogy 20 év múlva már a kontúrozott sminkre, a természetes szemöldökformára és a magasderekú nadrágokra fogunk ugyanígy fintorogva nézni. A következő összeállításban most összeszedtük azokat a legfertelmesebb divatirányzatokat, amelyek meghatározták az ezredforduló első éveit. Szinte hihetetlen, hogy valaha ezeket a ruhákat, kiegészítőket és sminkeket önként vállaltuk!

Lapozz, mutatjuk!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!