Megtaláltuk a tökéletes nadrágkosztümöt, amiben minden nő jól néz ki

Megtaláltuk a tökéletes nadrágkosztümöt: elegáns, sikkes és mindenkinek jól áll! Nem érdemes kihagynod ezt a menő trendet, mert most jobbnál jobb színekben és fazonokban találhatjuk meg őket az üzletekben. Most összegyűjtöttük a legstílusosabb darabokat belőle, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvenc nadrágkosztümödet!

A tökéletes nadrágkosztümben mindenki jól néz ki

Az elmúlt hetekben rendkívül nagy figyelmet kaptak az elegáns ruhák a hazai divatüzletek kínálatában: gondoljunk csak a szezon legnépszerűbb felsőjére, a garbóra; a felkapott kis francia sapkákra, azaz a barettekre vagy az enyhén túlmérezetett, magas nyakú pulóverekre! Hogy mi a közös ezekben a divatdarabokban? Az, hogy egy csapásra elegánssá tesznek mindenkit!

A most következő népszerű ruhadarab, a nadrágkosztüm pedig még ennél is többre képes: slankít, nyújt, tartást ad, szebbé tesz - a tökéletes szabásának hála pedig mindenkinek jól áll! Igen, még azoknak is, akik amúgy nehezen vesznek maguknak ruhát, mert az hol tapad, hol bő, hol rövid és még sorolhatnánk. Csupán meg kell találni azt a darabot, ami tényleg rád illik.

A nadrágkosztüm tehát fantasztikus választás - főleg akkor, ha éppen semmi sincs kéznél, de kell "valami" a szekrényből. Munkahelyre, értekezletre, tárgyalásra, alkalmakra, hirtelen jött meghívásokra, fontos találkozókra és randevúkra is ajánljuk őket - éppen ezért a cikk alján látható képgalériánkban összegyűjtöttük nektek a legjobb, legstílusosabb nadrágkosztümöket!

Összeállításunk legdrágább (de kétség kívül az egyik leggyönyörűbb) nadrágkosztümje ez a bronz színben tündöklő csoda, mely metálos ragyogásával egy kis pluszt, egy kis extrát kölcsönöz az egész ruhának. A nadrágkosztüm alapja vékony báránybőrből készült, metálos fedőrétege pedig nappa bőrből áll. Az ehhez hasonló nadrágkosztümökhöz remekül illik a csipke és a bőr anyag is, azonban a színek és a kiegészítők terén nem nagyon érdemes kísérletezni - túlságosan zavaros lenne az összhatás. M

A szezon legelegánsabb nadrágkosztümjeit felvonultató összeállításunkat a lenti képre kattintva érhetitek el!

Massimo Dutti 100% Wool suit blazer in ecru 84 995 Ft; 100% Wool suit trousers in ecru 39 995 Ft Ha a szolidan elegáns stílusra szavazol, akkor érdemes beruháznod egy ekrü színű szettbe, mely a fehér és a bézs közötti árnyalat. Egy ilyen színű nadrágkosztüm kényes; bonyult procedúra a mosása, tisztíttatni kell - viszont annál sikkesebb. Vezetőknek, irodában dolgozóknak és a maszkulin stílus kedvelőinek kötelező darab!
Kattints a további képekért!

Nem számítottunk rá, hogy a Louis Vuitton új táskái ennyire népszerűek lesznek a divatrajongók körében, hiszen nem bőrből, hanem nejlonból készültek - ennek ellenére odáig van értük a fél világ! Meg is mutatjuk nektek a legnépszerűbb darabokat az új kollekcióból!

Leadfotó: Mango
Fotó: Massimo Dutti

Oldalak