Fashion&Beauty

Tuti tippek, amikről mindenkinek tudnia kell! Így öltözködj, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni, több kilót is letagadhatsz

Adunk néhány tippet, hogy milyen ruhákat viselj, ha vékonyabbnak akarsz tűnni.

Ruhákkal és kiegészítőkkel csalhatunk egy kicsit

Ne feledjük, hogy minden testalkat szép és nem szabad rosszul éreznünk magunkat azért, mert nem úgy nézünk ki, mint mások az Instagramon. Sose hasonlítsuk magunkat senkihez, hiszen minden ember más, és úgy különleges, egyedi, ahogy van. A legfontosabb, hogy az egészséges életmódra törekedjünk: sportoljunk rendszeresen, figyeljünk oda az étkezésre, és igyunk sok vizet - ezek nemcsak a fizikai, de a mentális egészségünk megőrzése érdekében is nagyon fontosak. Ha kerekebb idomaid vannak és ez frusztrációt okoz számodra, akkor érdemes tudnod, hogy mely ruhadarabok azok, amiktől kicsit vékonyabbnak fogsz tűnni. Azt is megmutatjuk, hogy milyen típusú ruhákat kerülj.

Öv Viselj olyan ruhákat, amelyek derékrészen szűkebbek. Válassz olyan testhezálló darabokat, amelyeket a deréknál meg lehet kötni. Ha inkább egyenes fazonú ruháid vannak, használj övet a derekadnál.
Kattints a további képekért!

Összefogott a két plus size guru - Megjelent Sirokai Diána és Kozma Rita kirobbanó magabiztosságot és sikert adó könyve, a Bókolj magadnak!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...