Fashion&Beauty

Ezek lesznek 2022 legnagyobb szépségtrendjei: ki kell próbálnod őket

Melyek lesznek a legújabb irányzatok a szépségiparban? Milyen technológiák bukkannak fel a fürdőszobákban? A FOREO közzétette az éves trendjelentését. Itt van minden, amit 2022-ben tudnunk kell ahhoz, hogy képben legyünk!

Nem invazív szépség

Az 1960-as években a plasztikai sebészek fő üzenete az volt, hogy a fájdalmas és költséges műtét az egyetlen módja annak, hogy visszakapjuk bőrünk fiatalságát. 2022 azonban egy teljesen új perspektívából közelíti meg a szépség fogalmát, amely az öngondoskodásról és a jó közérzetről szól. Az emberek a kockázatos sebészi beavatkozások helyett egyre inkább a fájdalommentes és hosszú távon is látható eredményt hozó szépségtechnológiai kezelésekre voksolnak.

Bőrtáplálás

A maszkné (maszkhordás okozta akné) és a hiperpigmentáció a leggyakoribb bőrproblémák között vannak manapság. Éppen emiatt egyre többen elkezdtek odafigyelni a tudatos bőrápolásra és mindenféle hatóanyagokat juttatnak a bőrükben otthon. Az idei évben is folytatódik ez, sok nő fürdőszoba polcait ott fognak lapulni a sláger-hatóanyagok.

A folytatáshoz lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.