Fashion&Beauty

Met-gála 2024: Minden, amit tudnod kell az év legizgalmasabb divateseményéről

A divatrajongók már év eleje óra tűkön ülnek, hogy megtudják, mi lesz a témája az év legjobban várt eseményének, a Met-gálának. Most, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy mi lesz a dress code, összegyűjtöttünk mindent, amit a 2024-es Met-gáláról tudni kell.

A 2024-es Met-gála témája

A Met-gála egy éves jótékonysági adománygyűjtő esemény a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum számára, amelyet 1995 óta az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour rendez, és amelyre a világ minden tájáról érkeznek a leghíresebb divattervezők és az A-listás sztárok. A gálát minden évben május első hétfőjén rendezik meg, hagyományosan az éves divatkiállítás megnyitójával egy időben. Kattints a galériára és tudj meg még több izgalmas részletet az év legjobban várt divateseményéről!

Mi lesz a 2024-es Met-gála témája? A 2024-es Met-gála témája: Csipkerózsikák: Újraébredő Divat. A Met sajtóközleménye szerint az idei kiállítás a divatra és a modern technológiára összpontosít, melynek célja, hogy új életet leheljenek azokba a ritkán látott ruhakölteményekbe, amelyek emberi viselésre már nem alkalmasak. Ennek tiszteletére az idei kiállítás „az újjászületés és a megújulás fogalmait kutatja, a természetet a divat mulandóságának metaforájaként használva”.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images/James Devaney, forrás: Glamour UK

A tavalyi Met-gálán is sok meztelenruhát sorakoztattak fel a sztárok. Volt, ami kevesebbet, más darabok többet takartak, de mindegyik elképesztően különleges és szexi volt.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...