Fashion&Beauty

Az új melír-trend: a "fagyos haj" most a legnépszerűbb frizura, amivel csak 4-5 havonta kell fodrászhoz járnod

Egy újabb szuper frizuratrend látott napvilágot, és a nyár nem is lehetne tökéletesebb évszak arra, hogy kipróbáld. Mutatjuk, hogy milyen menő a "fagyos haj", ami már a sztárok körében is nagyon népszerű.

Egy igazi nyári frizura

Bár a "fagyos haj" elnevezés közel sem erre az évszakra utal, még sincs jobb alkalom arra, hogy kipróbáld, mint idén nyáron. A balayage már a múlté, a fodrászok újabb és újabb menő melír-trendekkel rukkolnak elő, és a legújabb tökéletes azok számára, akik nem akarnak havonta fodrászhoz járni. A nevét a hegyekről kapta, amelynek csak a teteje havas, ez a melír-trend finom fényességet ad a hajnak. „Ez egy szabadkezes módszer, amellyel kiemeléseket festhetünk a haj felszínére” – mondja Bianca Hillier, világhírű fodrász és az Olaplex nagykövete. A kiemelések közvetlenül a hajra vannak festve, nem a fóliára, ahogy azt megszokhattad. Ez nemcsak kevésbé precíz megjelenést ad, hanem a fólia hiánya miatt a szín a haj tetején marad. Hillier azt mondja, hogy bár a „fagyott” elnevezés általában jeges tónusra utal, ezt a megjelenést melegebb, aranyosabb tónusokkal is megkaphatod.

Hailey Biebernek az egyik kedvence ez a hajtrend, szinte mindig ilyen a frizurája!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...
Fashion&Beauty
Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.