Fashion&Beauty

Meghan két kézzel szórja a pénzt: hihetetlen, mennyit költött ruhákra 2023-ban a hercegné

Meghan Markle ma már jóval kevesebb alkalommal mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám amikor mégis így tesz, mindig fantasztikus kreációkat ölt magára. Vajon mennyibe került neki mindez a tavalyi évben?

Nem sajnálja magától a drága ruhákat

Világszerte milliók rajonganak Meghan Markle stílusáért, hiszen a sussexi hercegné öltözködése elegáns és klasszikus, ugyanakkor könnyed és fiatalos is. Sokszínű, változatos ruhatárában találhatók különleges dizájner szettek,luxus divatházak kreációi, de még a fast fashion üzletekből szerzett daraboknak is helye van. Noha a Megxit óta jóval ritkábban mutatkozik a kamerák előtt, azért 2023-ban is több alkalommal jelent meg nyilvános eseményeken, melyekre kivétel nélkül mindig emlékezetes outfitben érkezett. Ennek apropóján néhány szakértő nemrég górcső alá vette tavalyi megjelenéseit és összegezték, mennyi pénzt költött Harry felesége ruhákra. Részletek a galériában!

Amíg a brit királyi család hivatalos tagja volt, Meghan Markle ruhatárát a palota fizette, ám azóta, hogy Harryvel hátat fordítottak a monarchiának, mindent saját magának kell fedeznie.
Kattints a további képekért!

Harry neje állítólag nemrégiben egy levélben fogalmazta meg kérdéseit az uralkodó felé, ám Károly még nem méltatta válaszra a hercegnét.

Leadfotó: Unique Nicole/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.