Fashion&Beauty

Akár évekkel is öregebbnek tűnhetsz, ha így sminkeled magad télen

Természetes, hogy mindannyiunknak van egy jól bevált sminkrutinja a mindennapokban, az évszakok változásaival viszont olykor fontos néhány szezonális terméket is beszereznünk.

Szinte minden nő elköveti őket

Bár sokan ugyanazt a sminkelési rutint követik az egész év során, akad néhány apró módosítás, melyeket érdemes időről-időre becsempésznünk a reggeli készülődésbe, ugyanis fényévekkel jobb végeredményt érhetünk el. Talán te sem gondoltál eddig erre, de bizony télen nem teljesen ugyanúgy kell sminkelnünk magunkat, ahogy nyáron, mivel viszont ezzel sokan nincsenek tisztában, akad néhány elképesztően gyakori sminkelési hiba, melyeket szinte minden nő elkövet. Ha kíváncsi vagy, min is kellene pontosan változtatnod a hideg idő beköszöntével és hogyan is készítheted el a tökéletes, „tél kompatibilis” sminket, akkor nagyon jó helyen jársz! Most eláruljuk!

1. Változtass az alapozó árnyalatán! „Sokan ugyanazt az árnyalatú alapozót és korrektort használják télen és nyáron is, pedig téli arcszínünk sokkal világosabb a nyárinál. Ez azt eredményezi, hogy a smink maszkszerűen terül el az arcunkon, teljesen elütve bőrünk eredeti színétől. Ez olykor nagyon feltűnő is lehet, hiszen a nyakunk és az arcunk teljesen különböző árnyalatú lesz” – mondja Brandi Boulet, sminkművész. – „A legjobb, ha beszerzünk egy téli és egy nyári alapozót is, így az év bármely szakaszában rendelkezésünkre áll majd a bőrszínünkhöz leginkább passzoló árnyalat.”
Kattints a további képekért!

A különbség az EDP, EDT és EDC között elsősorban az illatkoncentrációban rejlik. Minél magasabb az illatkoncentráció, annál erőteljesebb és hosszabb ideig tart az illat.

Leadfotó: Pexels, forrás: thesun.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.