Fashion&Beauty

A legtrendibb eljegyzési gyűrűk 2024-ben, amelyekre azonnal igent mondanál!

Minden nő álma a tökéletes gyémánt eljegyzési gyűrű. De mi van akkor, ha nem tetszik a darab, amivel megkérték a kezed? Ugye te sem akarsz úgy járni, mint Carrie a Szex és New York sorozatban, amikor megtalálja a neki szánt eljegyzési gyűrűt és elhányja magát?

Nos, 2024-ben az eljegyzési gyűrűk trendje extrém irányt vesz, hódítanak a színes gyémántok, a fehér arany és az ovális csiszolású darabok is. Néhány ügyes női praktikával tehetsz finom utalásokat a párodnak, hogy biztosan a tökéletes ékszerre mondd ki a boldogító igent. Kattints a galériára és mutatjuk az idei év eljegyzési gyűrűtrendjeit!

Antik gyémántok A szakértők szerint egyre többen kérnek antik csiszolású gyémántokat. Az antik kő tökéletes választás azok számára, akik környezettudatosak, és nem szeretnének mesterségesen előállított gyémántot vásárolni. Van valami nagyon különleges a régi csiszolású gyémántokban; ezeknek a köveknek a szépsége és titokzatossága abban rejlik, hogy sok korszakot megéltek, kézzel készítették őket, egyedi karakterük van, és a nagyobb lapok lehetővé teszik, hogy a fény másképpen csillanjon meg rajtuk. Az irányzat a nosztalgia és a romantika lényegét ragadja meg, miközben az elkötelezettség szimbólumát jelképezi.
Kattints a további képekért!

Lead kép:123rf, forrás: Glamour UK

A legtöbb ember általában nem szokott tisztában lenni saját gyűrűméretével sem, így érthető, hogy gondba ütközünk, ha párunkat szeretnénk meglepni egy gyűrűvel.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.