Fashion&Beauty

Szexi fürdőruhába bújt a Buffy, a vámpírok réme sztárja: a 46 éves színésznő még mindig remek formában van

Sarah Michelle Gellar mindig is a világ legszebb színésznőinek táborát erősítette, csodás kisugárzása pedig az évek múlásával sem változott – sőt, a híresség az ötödik X-hez közeledve is bomba formában van, melyet legfrissebb fotói is jól bizonyítanak.

Minden jól áll neki

Sarah Michelle Gellar nagyon fiatalon került be a szórakoztatóiparba, s szinte azonnal felkapták a nevét. Néhány kisebb szerep után jött is az áttörés, melyet a Buffy, a vámpírok réme című sorozatnak köszönhetett – ráadásul a produkció nemcsak világhírnevet hozott el számára, hanem Golden Globe-jelölést is. Ezen kívül számos nagy sikerű alkotásban csillogtatta még meg a tehetségét: láthattuk többek között a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Sikoly 2. című horrorokban, de emlékezetes alakítás nyújtott a Kegyelten játékok, valamint a Scooby-Doo-filmekben egyaránt. A színésznő ma már jóval kevesebbet mutatkozik a nyilvánosság előtt, ideje nagy részét a családja tölti ki (férjétől, a szintén színész Freddie Prinze Jr.-tól két gyermeke született), a saját vállalkozásával is sokat foglalkozik, emellett sokat posztol az Instagramra, ahol mostanra hatalmas követőtáborra tett szert. Rajongói nem győzik őt dicsérni, ami nem meglepő, hiszen 46 évesen is pont olyan remek formában van, mint 20 esztendővel ezelőtt – mindezt egyik legfrissebb, újévi fotója is tökéletesen alátámasztja. Galériánkban megmutatjuk, milyen jól nézett ki a híresség látványos fürdőruhájában 2023 utolsó napján:

Sarah Michelle Gellar az élete minden területére büszke lehet: sikerült megvetnie a lábát a filmiparban, emellett pedig a családalapításról sem kellett lemondania – férjével több mint 20 éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, és két gyermeket nevelnek.
Kattints a további képekért!

Freddie Prinze Jr. a kétezres évek egyik legnépszerűbb férfi színésze volt, főleg a nők körében. Noha a filmsztár lassan az ötvenes éveihez közelít, fiatalkori sármjából semmit sem veszített – sőt, talán jóképűbb, mint valaha.

Leadfotó: Online USA/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.