Fashion&Beauty

Meghan Markle 40 felett is káprázatosan néz ki: ezzel tartja magát kirobbanó formában a mai napig Harry herceg felesége

Meghan Markle túl a negyedik X-en is fantasztikus formában van, amit nemcsak a remek genetikájának köszönhet, hanem annak is, hogy hosszú évek óta a tudatos életmód elkötelezett híve.

Hogy csinálja?

Nem túlzás azt állítani, hogy Meghan Markle jelenleg az egyik legmegosztóbb híresség a világon: a brit királyi családdal kapcsolatos kálváriája hosszú évekre nyúlik vissza, a Harry herceggel közös, közelmúltban debütált dokumentumfilmje pedig csak olaj volt a tűzre. Külső szemlélőként lehetetlen igazságot tenni az ügyben (hiszen bár a família számos sérelmet okozott a házaspárnak, az egykori sorozatszínésznőt is jócskán éri kritika), s nagy valószínűséggel talán soha nem is fogjuk megtudni, pontosan mi és hogyan zajlott a palota falain belül, mielőtt a sussexiek hátat fordítottak a monarchiának. Egy szó, mint száz, Meghan élete korántsem egyszerű és problémamentes, azt azonban nem lehet tőle elvitatni, hogy a nehézségek ellenére – ráadásul két kisgyermek édesanyjaként – ma is pontosan olyan bomba formában van, mint amikor megismerte szíve választottját. De vajon mi lehet a titka? Galériánkban eláruljuk, mik azok a dolgok, amiket Harry herceg felesége rendszeresen megtesz az egészsége és a szépsége érdekében:

Meghan még gyerekként ismerkedett meg a jógával, édesanyja ugyanis jógaoktató, így egyértelmű volt, hogy kislányát is bevezeti ennek a különleges mozgásformának a rejtelmeibe. Harry herceg felesége mind a mai napig imádja csinálni, saját bevallása szerint azért, mert rugalmasabb, erősebb, boldogabb, nyugodtabb lesz tőle, ráadásul jobban alszik és a koncentrációképessége is javul.
Kattints a további képekért!

A néhai II. Erzsébet nyers kérdést intézett már a legelső alkalommal Harry barátnőjéhez, még akkor is, ha tudta, ezzel megszegi a királyi protokollt.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.