Fashion&Beauty

Mázlista, aki így néz ki - Ez a haj és szemszín kombináció a legszexibb a pasik szerint

A felmérések szerint ez a tuti recept.

Rájuk buknak

A Badoo nevű társkereső alkalmazás utánajárt végre annak, amire mindig is kíváncsiak voltunk: vajon melyik a legvonzóbb szemszín, illetve hajszín kombináció a férfiak szerint? Évtizedek óta tart a vita, vajon a szőkék, vagy a barnák hódítanak jobban, és ugyan egyetlen örök érvényű igazság nincs, hiszen ki erre, ki arra bukik, most azért fény derült egy bizonyos réteg preferenciájára.

Feltételezések

Általában csak a szőkéket és a barnákat említik, a különlegesebb hajszíneket kihagyják a képletből. Pedig lehet, pont egy harmadik diadalmaskodik?

Ugyan nem a hajszín és a szemszín dönti el, szexi-e valaki, most kiderítették, mi az a kombináció, ami a legeredményesebben hódít.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.
Sztárok
Sarolta mexikói császárné 60 évvel élte túl szeretett férjét, de sosem tudta kiheverni igazán I. Miksa halálát – gyásza odáig fajult, hogy tévképzetek kezdték uralni elméjét, így elmebeteggé...
Sztárok
A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X...