Fashion&Beauty

Catherine Zeta-Jones királynőként ragyogott Michael Douglas oldalán: a színésznő fenséges ruhája telitalálat volt

Catherine Zeta-Jones mindig is tudta, mitől döglik a légy, kiváló stílusérzékét pedig ismételten sikerült bebizonyítania – ezúttal a 2023-as BAFTA-gálát megelőző vacsorapartin nyűgözött le mindenkit.

Tökéletes páros

A hollywoodi sztárpárok jönnek-mennek, de szerencsére továbbra is akadnak olyan duók, akik emlékeztetnek arra, hogy még nem veszett ki teljesen a celebvilágból az a mindent elsöprő igaz szerelem, aminek nincs lejárati ideje. Vegyük például Catherine Zeta-Jonest és Michael Douglast: idestova 22 éve házasok, kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, sőt továbbra is ugyanúgy izzik köztük a levegő, mint szerelmük hajnalán. Pedig egyáltalán nem unatkoznak: mindketten rengeteget dolgoznak, ráadásul szülői kötelezettségeik végett is bőven akad tennivalójuk – ám még a nyüzsgő mindennapok során is jut idejük egymásra és a randevúzásra. Erre legutóbb egy exkluzív vacsorapartin kerítettek sort, az eseményen pedig mindketten fantasztikus öltözékben jelentek meg – a színésznő ruhája ráadásul külön kiemelendő. Galériánkban megmutatjuk, miért:

Hosszú ideje él együtt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, s annak ellenére, hogy pontosan 25 év van köztük, kapcsolatuk ma is ugyanolyan kiegyensúlyozott, mint megismerkedésükkor.
Kattints a további képekért!

Dylan Douglas még csak 22 éves, de már most valódi szívtiprónak számít Hollywoodban, ami nem is csoda, hiszen örökölte szülei remek génjeit.

Leadfotó: Rich Polk/Getty Images for IMDb

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.
Sztárok
Sarolta mexikói császárné 60 évvel élte túl szeretett férjét, de sosem tudta kiheverni igazán I. Miksa halálát – gyásza odáig fajult, hogy tévképzetek kezdték uralni elméjét, így elmebeteggé...
Sztárok
A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X...