Fashion&Beauty

Felszántotta a vörös szőnyeget New Yorkban a magyar származású színésznő: mindenki őt nézte – Fotók

Mariska Hargitay a hatodik X felé közeledve is elmondhatja magáról, hogy sikerült megőriznie fiatalos báját és kisugárzását. A Golden Globe-díjas és Emmy-díjas magyar származású amerikai színésznő nemrég egy nagyszabású rendezvényre volt hivatalos, ahol mindenkit lenyűgözött csoda szép szettjében.

Káprázatosan nézett ki

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk Hargitay Miklós, nemzetközileg ismert nevén Mickey Hargitay és Jayne Mansfield egyetlen lányát, Mariskát, aki örökölte mindkét szülője tehetségét, és már fiatalon eldöntötte, hogy ő maga is a szakmában próbál szerencsét, kitartásának, valamint szorgalmának köszönhetően pedig mostanra ünnepelt színésznő vált belőle az Egyesült Államokban. Az 59 éves hírességről hazánkban nem sokat hallani, a tengerentúlon azonban óriási elismerésnek örvend, így nem csoda, hogy számos vörös szőnyeges eseményre kap meghívást – a minap is egy exkluzív rendezvényen tette tiszteletét, ahova egy klasszikus stílusú, rendkívül sikkes kreációban érkezett. Galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan festett a magyar származású sztár:

Mariskára 1982-ben figyeltek fel először, ekkor nyerte el a Miss Beverly Hills koronáját, majd az oxnardi Miss California választáson ötödik lett.
Kattints a további képekért!

Jayne Mansfield amerikai színésznő élete maga volt a megtestesült álom, legalábbis annak tűnhetett, ám tragikusan korán távozott az élők sorából az a nő, akinek szívét a magyar származású Hargitay Miklósnak is sikerült elnyernie.

Leadfotó: Rodin Eckenroth/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.