Fashion&Beauty

Gyerekként utáltuk őket: ez a típusú nadrág most újra divat

Ahogy beköszönt az ősz, a divatvilág ismét új lehetőségekkel és trendekkel gazdagodik.

Visszatér ez az ikonikus nadrág

Az egyik legfeltűnőbb divattrend, amely 2023 őszén ismét a reflektorfénybe került, az a kordbársony nadrág. Azok, akik a gyerekkorukban találkoztak először ezzel a textúrával, talán nem emlékeznek a legjobb szívvel rá, de mostanra a kordbársony nadrágok olyan stílusos és sokoldalú darabokká váltak, hogy tényleg nehéz ellenállni nekik.

A kordbársony textúrája az apró bársonyszálas mintázatból ered. Ezt a textilt először az 18. században alkalmazták Európában, és kezdetben főként gazdagok viselték. Az 1970-es években a kordbársony nadrágokat a divatban is elterjedtek, és sok iskolai egyenruha tartalmazta ezt a darabot. Sok gyerek emlékszik rá, hogy kötelező viseletként hordta ezt a nadrágot az iskolában, és esetlegesen nem érezte annyira divatosnak vagy kényelmesnek.

De nézzük is, hogy mennyire stílusos most ez a darab!

Ezek a nadrágok azóta sokkal esztétikusabbak lettek, és számos változatban kaphatók, beleértve a hagyományos szabású nadrágoktól kezdve az elegánsabb és modern szabásokat. A színpaletta is széles, így bátran beépítheti mindenki a gardóbjába.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle