Fashion&Beauty

A "cami frizura" mindenkinek jól áll: fiatalosabbá teszi a megjelenést

Mindannyian szeretjük az új, friss frizura érzését. Viszont kevesebb örömünket leljük abban, amikor viszonlag kis időközönként, újra és újra el kell látogatnunk a fodrászunkhoz a karbantartás érdekében. De mi lenne, ha egyetlen vágás hónapokig kitartana?

Cami frizura

A többfunkciós vágás koncepciójára a profi londoni fodrászpáros, a Hair Bros hívta fel a figyelmet. Ez a páros az Instagram oldalán elárulta, hogyan lehet megszabadulni a "8 hetes csodának" nevezett állapottól - azaz attól a ténytől, hogy a frizura csodásan mutat egy darabig, majd két hónap múlva, amikor lenő, már közel sem olyan fényes az eredmény. ,,De olyan is előfordulhat, hogy a frufrud vagy a bob frizurád nem azonnal a legjobb, hanem egy vagy két hónap múlva áll majd a megfelelően. Időbe telik, amíg a haj tökéletesen felveszi a formáját" - mondták. Ez a technika viszont segít időt nyerni.

De mi is az a 'cami hajvágás'? Mutatjuk!

Dióhéjban az a lényege, hogy létrehozz egy olyan vágást, ami jól mutat minden állapotában, és rétegződhet, jobbá alakulhat idővel - éppen úgy, mint egy cami felső. Ez a kaméleon frizura, amely képes gyönyörűen alkalmazkodni környezetéhez, anélkül, hogy gyakran kellene vágatni belőle. Ráadásul minden új fázis, ahogy nő, új stílust kínál neked.

Íme egy példa arra, hogy egy vágás még hónapokkal később is megállja a helyét. Az arcot keretező rétegek, amelyek kezdetben az állcsontig értek, még mindig képesek az arcot keretezni és körülölelni, hasonlóképpen az alatta lévő rétegek, amelyek szintén továbbra is egy gyönyörű mozgást kínálnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.