Hozd magad ünnepi hangulatba: 5 húsvéti köröm, aminek lehetetlen ellenállni

Szépülj meg hosszú hétvégére.

Húsvéti megújulás

A húsvétkor nem csak a testi-lelki megújulás, az ünnepi ételek elkészítése és a vendégvárás fontos. ilyenkor végre van időnk magunkra és a gondolatainkra, nyugodtan elkészíthetjük a frizuránkat, sminkelhetünk és kiöltözhetünk a családtagok, barátok fogadására. A csinos külsőhöz elengedhetetlen az ápolt köröm, hiszen minden embernek a kezét nézik meg elsőként. Össze is gyűjtöttük a legszebb húsvéti manikűröket, melyek közül el sem tudjuk dönteni, melyiket csináltatnánk meg.

Ünnepi csillogás

Az arany rajongóinak az ünnep alkalmával sem kell lemondaniuk a csillogásról. Ezekkel a húsvéti színekben pompázó, márványos körmökkel biztosan nem lesz unalmas a megjelenésük.

Pöttyök

Idén újra divat a pöttyös minta, ami a manikűrösök figyelmét sem kerülte el. A festett tojások ihlette karmoknak is nehéz ellenállni.

Festék mámor

A festék folyása inspirálta körmök talán a legszebb húsvéti manikűrök közé tartoznak. Imádjuk a pasztell árnyalatok összemosását.

Színes tojások

A kedvencünk ez a mini tojásokra emlékeztető foltos manikűr. Nagyon ünnepi, de nem csak húsvétkor, a tavasz minden napján megállja a helyét.

Egyszerű szépség

Ha nem vagy a minták híve sem kell csüggedned, színekkel is elő lehet teremteni a tavaszi hangulatot. Ez a manikűr a maga egyszerűségében gyönyörű.

Ha ez a titkos fegyvered az öltözködésben, jobban teszed, ha egy másikat keresel.

Leadfotó:Instagram/glambarcarson; Instagram/amelias_beautybox; Instagram/nailfetishh

Oldalak

Szólj hozzá Te is!