Fashion&Beauty

Elszúrták az ajakfeltöltését: Borzalmasan elcsúfították a világhírű modellt

Rémesen néz ki.

Dúsabb ajkak

Mióta Angelina Jolie befutott, szinte már minden nő olyan telt ajkakra vágyik, mint amilyennel a színésznőt megáldotta a sors. Nem csak a hétköznapi emberek, de a sztárok is szeretnének dúsabb ajkakat, így ők is előszeretettel vállalják be az ajakfeltöltést. Ám ha nem megfelelő szakemberhez látogatunk el, a beavatkozásnak csúnya vége is lehet. Nemrég egy brit nő mutatta meg, milyen szörnyű következménye lett az injekciónak, ám most egy híres modell is hasonlóan pórul járt.

Ilyen volt:

Elszúrták

A gyönyörű Pixie Geldofnak korábban volt már ajakfeltöltése, mindeddig azonban szép, természetes lett az eredmény. Az angol modell azonban kicsit túlzásba esett, aminek meg is lett az eredménye. A napokban azonban óriási, nem túl szép szájjal kapták lencsevégre. Bár napszemuveggel próbálta álcázni magát, a lesifotósok még így is kiszúrták, hogy nagy baj történt az ajkaival. A kérdés már csak az, mit szólnak majd ehhez a divatházak.

Ilyen lett:

Leadfotó:123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.