Ciki fotók: Így néztek ki a sztárok, mielőtt felvették volna a stylistjukat

A hírnév és a jó ízlés nem mindig járnak együtt.

Csúnya divatbakik

Bár sokan nem tudják, a hírességek lehengerlő stílusa mögött sokszor egy egész stáb áll. Egy egész személyzet gondoskodik a megfelelő frizuráról, sminkről, és persze a ruhákról is, nem csak a nívós eseményeken, de sokszor a magánéletben is. Bár ma már Katalin hercegné, Sandra Bullock és számos hollywoodi sztár igazi stílusikonnak számítanak, nekik sem volt mindig ilyen kifinomult öltözködésük. Ezért most úgy döntöttünk, kicsit utazunk az időben és megmutatjuk, hogyan néztek ki pár évvel ezelőtt, stílist nélkül a kedvenceink.

Céline Dion

Az aranytorkú énekesnő ma már igazi dívaként tündököl a vörös szőnyegen. Igaz, Céline mostanában nagyon extrém stílusra váltott, még mindig jobban néz ki, mint a karrierje kezdetén. A túl merészen kivágott ruha és a rövid szőke haj egyáltalán nem a sztár stílusa, nekünk a középső képen látható stílusirányzat tetszett a legjobban, Céline akkor volt a legjobb formájában.

Katalin hercegné

Sokan elfelejtik, de a gyönyörű hercegnét is stylist öltözteti. Katalin lehengerlő megjelenése nem saját magának, sokkal inkább egy Natasha Archer nevű nőnek köszönhető. Persze a hibátlan megjelenéshez a hercegné kisugárzása, és tökéletes alakja is elengedhetetlen.

Sandra Bullock

Természetesen figyelembe vettük, hogy a színésznő karrierje kezdetén még egészen más volt a divat, ám az is tény, hogy a fotón szereplő ruha akkoriban is rémesnek számított. Sandra Bullock sosem volt egy divatikon, az utóbbi időben azonban csak úgy ragyog. Stylistjának köszönhetően végre olyan stílust kapott, ami valóban illik hozzá.

Emma Stone

Az ikonikus vörös frizurájáról ismert Emma Stone külseje sem volt mindig ilyen elragadó. A színésznő korábban nem igazán tudta, mi áll neki jól, és hogyan hangsúlyozza vékony alakját. Szerencsére ma már van segítsége, és sosem okoz csalódást a megjelenésével.

Jennifer Lawrence

Az éhező viadala sztárja is egy átlagos lány volt, mikor befutott. Mára azonban megváltozott a helyzet, két elismert stylist dolgozik azon, hogy a színésznő mindig a legjobb formájában legyen.

Anne Hathaway

A színésznő híres arról, hogy folyamatosan váltogatja az öltözködéséért felelős alkalmazottjait, bár az első fotót elnézve ez teljesen érthető. Anne ma már egy elismert stylisttal dolgozik, aki érzékivé, nőiessé és különlegessé varázsolta őt.

Mila Kunis

Bizony, még Mila sem volt mindig olyan stílusos, mint az utóbbi 2 évben. A színésznő szettjeitől rendszeresen tátva marad a szánk, kiváló embert bízott meg az öltöztetésére.

Gigi Hadid

Olykor még a szupermodelleknek is elkél a segítség, ha öltözködésről van szó. Gigi sosem öltözött rosszul, egyszerűen csak hiányzott belőle az a pusz, ami egy szakember felkeresése óta megvan.

Leadfotók:123rf,Profimedia-RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!