Fashion&Beauty

Magyarország Szépe 2023: Már csak 16-an vannak a mezőnyben – Ők hárman búcsúztak a versenytől

Május 30-án elstartolt az idei Magyarország Szépe verseny felkészítő tábora, ahova a legszebb 20 lány kapott meghívót, végül azonban csak 19-en érkeztek meg, egyikük ugyanis az érettségire hivatkozva visszalépett a megmérettetéstől. Azóta újabb három fiatal szépségnek kellett búcsút intenie a koronának.

Számukra véget ért a verseny

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, kedden megnyílt a Magyarország Szépe verseny felkészítő tábora a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistróban. A táborban zajló alversenyeken dől el, hogy a 19 résztvevőből ki lesz az a 16, aki bekerül a Dunán élőben sugárzandó június 11-i fináléba – a kéthetes felkészülés első napján mi is jelen voltunk és elcsíptünk néhány versenyzőt pár kérdés erejéig, az interjút erre a linkre kattintva tudod megtekinteni. A Miss Fashion alversenyen Szabó Orsolya, a Miss Sporton Koncz Patrícia, a Miss Natural Beauty-n döntetlenben Koncz Patrícia és Szabó Orsolya, a Miss Talentben Novák Zafír Bella bizonyult a legjobbnak, az összesített eredmények alapján pedig az is kdierült, ki az a három lány, aki már biztosan nem versenyezhet a koronáért; a részletekért kattints a galériára!

Buzás Vanda Szonja (Eger, 21 éves) - jelenleg divat,jelmez-, és díszlettervezőnek tanul.
Kattints a további képekért!

Tótpeti Lili fejére 2021-ben került a korona, így a gyönyörű szépségkirálynő pontosan tudja, mire van szükség ahhoz, hogy valaki megnyerje a 2023-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyét.

Leadfotó: Magyarország Szépe
Forrás: TWN

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.