Fashion&Beauty

Elindult a Magyarország Szépe tábora: így készülnek hazánk legszebbjei a versenyre – fotók

Megnyílt a Magyarország Szépe verseny felkészítő tábora Siófokon kedden. A táborban zajló alversenyeken dől majd el, hogy a 19 résztvevőből ki lesz az a 16, aki bekerül a Dunán élőben sugárzandó június 11-i fináléba.

Siófokon készülnek a lányok

Sarka Kata versenyigazgató az eseménynek helyet adó, kedden átadott ötcsillagos Reed Luxury Hotel & Bistróban újságíróknak elmondta, hogy a táborba 20 lányt vártak, egyikük azonban visszalépett, mert az érettségi vizsgájára készül. A versenyigazgató kiemelte, hogy a résztvevőknek a következő szűk két hétben sportversenyeken, smink nélküli fotózáson kell teljesíteniük, és megmutathatják, miben tehetségesek. Hozzátette, a tábor programjai között nyelvi kurzusok, járás- és táncpróbák, valamint koreográfiák tanulása is szerepel.

mosz 2023 A szervezők korábbi tájékoztatása szerint a döntő győztese egy évig viselheti a Miss World Hungary címet, emellett jószolgálati munkájának részeként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz. Az idei megmérettetésen újdonság, hogy a versenyzők bikini helyett sportruhában vonulnak végig a kifutón. A kreatív tour-ban új műsorelem lesz a királynő tour, amelyben az elmúlt hét év döntősei térnek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit. Idén először két közösségimédia-arca van a produkciónak, két korábbi királynő, a 2017-es győztes Koroknyai Virág, valamint a 2019-es Miss World Hungary Nagypál Krisztina személyében. Ők rendszeresen bejelentkeznek a közösségimédia-felületeken és beszámolnak a felkészülésről, a kulisszák mögött történő eseményekről.

A fináléban a zsűritagok - mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató kreatív igazgatója - szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn. Idén is lesz közönségdíjas, a nézők alapdíjas telefonszámon tudnak - a határon túlról is - voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre. Lengyel Róbert (Becsülettel Siófokért Egyesület), Siófok polgármestere a mintegy 6 milliárd forintból, 1,3 milliárd forint hazai és európai uniós pályázati támogatással, az egykori Palace helyén épült Reed Luxury Hotel & Bistro átadásán azt mondta: „a Balaton déli partjának egyik, ha nem a legimpozánsabb szállodája épült fel”.

A Femcafe.hu szombaton a Magyarország Szépe – Miss World Hungary castingján járt, ahol a két versenyigazgató többek között arról is beszélt, hogy szerintük milyen a tökéletes győztes, illetve hogy mi jelentheti a versenyzők számára a legnagyobb kihívást.

Leadfotó: Magyarország Szépe
Forrás: MTI

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...