Fashion&Beauty

Mintha kicserélték volna: teljesen megváltozott a magyarok kedvenc énekesnőjének külseje, már az utcán sem ismernéd fel - Fotók

A 37 esztendős Lana Del Rey már nem emlékeztet hajdani önmagára.

Rengeteg az ellentmondás a személye körül

Lana Del Rey napjaink egyik legelismertebb, leghíresebb és legnagyobb rajongói bázissal rendelkező énekesnője. Az amerikai világsztár - aki művésznevét a hajdani filmcsillag, Lana Turner és és a Ford Motor Company brazil gyártású Ford Del Rey típusának nevéből alkotta meg - munkásságában sikeresen elegyíti az indie rock és a pop stílusvonásait, de dalaiban megtalálhatóak a rock and roll, a surf rock, a hip hop és számos más irányzat jellegzetes elemei is. Melankolikus hangulatú számaival rajongók millióit babonázta meg. Amennyire töretlen a sikere előadóművészként, magánemberként oly parázs viták övezik a személyét. Hajdanán például elterjedt róla a pletyka, hogy - dacára annak, hogy édesapja multimilliomos - egy ideig hajléktalanként élt egy lakókocsiparkban, de állítólagos szájplasztikája körül is óriási polémia alakult ki, ráadásul azt is sokan nehezményezik, hogy Del Rey imidzsét - édesapja segítsége révén - jogászok és marketingesek alakítgatják. A 37 éves zenei előadónak azonban most egy, az ellendrukkerek rosszindulatánál sokkal nagyobb veszéllyel kell szembenéznie: az elhízással. A világsztárra szinte rá sem ismerni legújabb fotóit: fizikai átalakulása egyszerűen döbbenetes. Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk!

Lana Del Rey - aki pár év szünet után most épp Brazíliában próbál új löketet adni karrierjének - nemrég egy rajongójával fotózkodott a dél-amerikai országban. Vegyük csak alaposan szemügyre ezt az arcot!
Kattints a további képekért!

Az akciófilmek koronázatlan királya az ezredfordulót követően gyakorlatilag nyugdíjba vonult. Mi lett vele, mióta nem láthattuk?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.