Fashion&Beauty

Idén a strandokon is a sellődivat fog dominálni

Egy újabb trend látott napvilágot, amit idén nyáron mindenképpen érdemes kipróbálnod. Nemcsak a strandon, de sok ruhadarab az utcán is megállja a helyét egy forró nyári napon.

Sellődivat

A Mermaidcore, azaz a sellődivat nemcsak a ruházatunkra van nagy hatással, de a szépségtrendekre is: gondoljunk csak a sellőmintás körmökre, vagy szemsminkre. De idén a strandokon is dominálni fog ez a trend, ugyanis mind a fürdőruhák, mind a strandruhák tervezőit inspirálta a sellődivat. Ezek a darabok hálósak, kagylókkal vannak díszítve, néhány ruhadarabra pedig pikkelyeket is helyeznek.

De hogy miből is áll ez pontosan? Mutatjuk!

A hálós ruhák például abszolút a trend részét képzik, ezek a szexi darabok tökéletesek egy tengerparti kiruccanáshoz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.