Fashion&Beauty

Hajolajok, melyek meseszéppé és ragyogóvá varázsolják tincseid

Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.

A ragyogó tincsek titka

Egyes hajolajok valóságos csodákat képesek tenni tincseinkkel. Amellett, hogy ragyogóvá varázsolják hajunkat, a bennük található anyagoknak köszönhetően segítik megőrizni tincseink egészségét is. A drogériákban viszont általában millió lehetőség közül válogathatunk, így könnyedén elveszhetünk a különféle termékek kavalkádjában. Éppen ezért szeretnénk egy kis segítséget nyújtani abban, hogy milyen olajokat is érdemes kipróbálnod, ha meseszép és egészséges tincsekre vágysz. A galériánkban található termékek mind remek választást jelentenek, mindenképpen érdemes esélyt adnod nekik, hiszen elképesztően gyengéd ápolást biztosítanak hajadnak. Mutatjuk, melyek ezek!

REVOX B77 PLEX Hajvégápoló Olaj (30 ml) - 3 399 Ft Ez a könnyed olaj elképesztően selymes megjelenést kölcsönöz a hajnak. Amellett, hogy képes helyreállítani a sérült hajszerkezetet, hozzájárul a további sérülések és a töredezés megelőzéséhez, valamint minimálisra csökkenti a bolyhosodást. Ha pedig ez még nem lenne elég, ez a varázserővel bíró olaj segít kiemelni a festett haj színét, valamint életteli ragyogást biztosít a sérült tincseknek. Emellett hővédő hatásokkal is rendelkezik, mindezt pedig a haj elnehezítése nélkül teszi. Hát mi ez, ha nem valóságos csodaszer?
Kattints a további képekért!

Sokszor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a fejbőrünk egészségét, pedig pontosan olyan fontos ápolni, mint a testünk más részeit. Emiatt olyan termékeket is megvásárolunk, amelyek olcsóbbak, és káros összetevőket is tartalmaznak.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.