Hódít a magyar mensibugyi. Mutatjuk miért!

Már 20.000 nő mondott igent a This is Redy menstruációs fehérneműire. Nem csoda: magyar termék, higiénikus, környezettudatos és még jól is néz ki. (x)

Gondtalan menstruáció

A magyar piacon megjelent hiánypótló termék az eddig csak álmainkban elképzelt gondtalan menstruálást végre valósággá változtatta. Amikor a legerősebb vérzéssel párosuló napon is csak felkelsz, és semmi más dolgod nincs mint kikapni egy Redy bugyit a fiókból és felhúzni - akárcsak egy normál fehérneműt - az talán mindannyiunknak megváltó érzés. Nincs semmilyen egyéb eszköz, nincs átázás, nincsenek szagok, helyette kényelem és biztonság van azokon a napokon is (mert akár egész napon át is viselheted), és ha mindez még nem lenne elég: jól is néz ki, a menstruáció alatt termelt szemét pedig nullára csökkenthető vele.

Egy ilyen világról álmodott Molnár Dóra is, aki a this is Redy alapítójaként még 2017-ben vágott bele a menstruációs fehérneműk megalkotásába. Időt és pénzt nem sajnált, hogy a bugyit tökéletessé tegye, ezért az anyagok kiválasztása és a tervezés végül 1,5 évbe telt, viszont abszolút megérte: a márkát sikerre vitték és egyre növekszik azoknak a száma is, akik Redy bugyi nélkül már el sem tudják képzelni az életüket.

Lapozd át galériánkat, és tudd meg, hogy hozzád melyik bugyi passzolna!

Power - Az egyik ,,legextrább” bugyi. Már csak azért is, mert minimum 2,5 tamponnyi vér megtartására képes, így az erősebb napokon is átázásmentes lesz az éjszakád, vagy például gondtalanabb lesz egy hosszabb utazás. Elég reggel és este cserélni.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!