Magyar divatfotók a 70-es évekből - ruhadarabok, amelyek idén ismét trendek

Tudjuk, hogy a divat állandó körforgásban van - a régi trendek időről-időre visszatérnek, így nem véletlen, hogy ami például 30-40 esztendővel ezelőtt stílusosnak számított, azt idén megint viseljük. Hoztunk pár olyan képet a 70-es évekből, amelyek bizonyítják, hogy léteznek örök klasszikus ruhadarabok.

70-es évek divatja

Akárhogy nézzük, az elmúlt évtizedek sokat fordítottak a divaton. Egy valami viszhont nem változott: néhány ruhadarabot még mindig szívesen kölcsönöznénk anyukánk és a nagymamánk gardróbjából. Gondoltuk, hogy ezúttal kicsit nosztalgiázunk, ezért a Fortepan archívumának segítségével összeállítottunk egy galériát olyan 70-es évekbeli magyar divatfotókból, melyek ma is simán megállnák a helyüket Instagramon. A felvonultatott képek pedig bizonyítják, hogy számos 40 évvel ezelőtti trend ismét hódít, de ezeket a visszatérő darabokat szívesen viseljük 2021-ben is.

40 éves trendek

Sok olyan trend uralkodott a 70-es években, ami ma is megállná a helyét, sőt, vissza is köszön az üzletek polcain. Ezt a pink szettet például simán meg lehet vásárolni szinte bármelyik fast fashion boltban, hiszen a széles szárú palazzo nadrág ismét virágkorát éli.
Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó: Fortepan

Oldalak