Fashion&Beauty

Merészre vette a figurát Madonna: a pop királynője ismét sokkolta a rajongókat, szinte felismerhetetlen az új külsejével

Madonna mindig is híres volt arról, hogy egyik pillanatról a másikra látványosan megváltoztatta a külsejét – sokak szerint azonban most átesett a ló túloldalára.

Átváltozóművész

Madonna személye mindig is megosztónak számított, hiszen szókimondó, lázadó, illetve szexualitással túlfűtött dalaival és témaválasztásaival nem egyszer kiverte már a biztosítékot. Nem beszélve arról, hogy a legtöbben a stílusával sem tudnak azonosulni, amit valljuk be, elég nehéz követni, hiszen korunk egyik legnagyobb átváltozóművészéről van szó: rengetegszer okozott meglepetést azzal, hogy egyik napról a másikra teljesen megváltoztatta a külsejét, vagy átvariálta a frizuráját, amire egyébként ugyanolyan kreatív önkifejezésként tekint, mint a dalszerzésre és az éneklésre. Szótárában nem szerepel a visszafogottság, sokkal inkább az extravagáns, olykor provokatív megjelenésre esküszik, ami mostanra a védjegyévé vált – ennek ellenére mégis sikerült meglepnie a rajongóit, amikor legutóbb lencsevégre kapták Tom Ford bemutatóján a New York Fashion Weeken.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.