Fashion&Beauty

A "Hepburn frufru" visszatért: nincs most ennél trendibb frizura

Az oldalfrufru hivatalosan is visszatért, a trend legújabb változata pedig egy filmikon által ihletett fazon. Az Audrey Hepburn inspirálta frizurát olyan hírességek is kipróbálták már, mint Bella Hadid és Zoë Kravitz

Az apró frufru újra divat

Ezt a megjelenést egyértelműen a klasszikus hollywoodi Hepburn inspirálta. A korszak több szupermodellje – köztük Naomi Campbell, Helena Christensen, Kate Moss és Claudia Schiffer – a pályafutásuk csúcsán hasonló frufrut viselt. Sok nő frufruval próbálja feldobni a megjelenését, és ennek a legjobb módja most egy ilyen fazon. A frufru vágatása vagy rövidítése az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy drasztikusan változtassunk a megjelenésünkön.

Audrey Hepburnnek nagyon jól állt ez a fazon, de más hollywoodi sztárok is bevállalták már.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.