Fashion&Beauty

Viszlát kardigánok és egyszerű pulóverek: ezt fogjuk viselni helyettük

Kijelenthetjük, hogy megérkezett a pulcsiszezon most, hogy hivatalosan is beköszöntött az ősz.

Ez a pulcsi lesz a kedvenced idén ősszel

Vannak olyan darabok, amelyeket mindig előásunk a szekrényünk mélyéről ősszel. Ilyen például a pulóver vagy a kardigán, ami egy rendkívül praktikus darab - hiszen melegen tart -, és most egy sokkal trendibb verziójuk jött vissza a divatba. A félcipzáras pulóver egy igazán játékos viselet, ami rengeteg ruhadarabbal kombinálható: felveheted egy leggings-szel, de akár egy maxiszoknyával vagy farmernadrággal is párosíthatod. Ráadásul egész nap melegen tart, és még kényelmes is. Ha lehúzod a cipzárt, akkor pedig egy galléros, lazább megjelenést kölcsönöz.

Mutatunk néhány szettet inspirációként, hogy te is kedvet kapj ezekhez a darabokhoz!

Ez a típusú pulóver lesz az ősz egyik legnagyobb sztárja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Letícia királyné ismét fenséges szettben jelent meg a nyilvánosság előtt: VI. Fülöp spanyol király felesége gyönyörű színű ruhát választott magának, amiben még Katalin hercegnét is lekörözte.
Sztárok
A sussexi herceg egy sajtóper miatt utazott a brit fővárosba. Ha már úgyis arra járt, felvette a kapcsolatot édesapjával, III. Károllyal, a király válasza azonban minden bizonnyal hidegzuhanyként...
Lifestyle
A szakértők szerint érdemes kétszer is meggondolni, hogy kombináljuk-e ezeket a termékeket egymással a hatásosabbnak gondolt végeredmény érdekében.