Fashion&Beauty

Viszlát kardigánok és egyszerű pulóverek: ezt fogjuk viselni helyettük

Kijelenthetjük, hogy megérkezett a pulcsiszezon most, hogy hivatalosan is beköszöntött az ősz.

Ez a pulcsi lesz a kedvenced idén ősszel

Vannak olyan darabok, amelyeket mindig előásunk a szekrényünk mélyéről ősszel. Ilyen például a pulóver vagy a kardigán, ami egy rendkívül praktikus darab - hiszen melegen tart -, és most egy sokkal trendibb verziójuk jött vissza a divatba. A félcipzáras pulóver egy igazán játékos viselet, ami rengeteg ruhadarabbal kombinálható: felveheted egy leggings-szel, de akár egy maxiszoknyával vagy farmernadrággal is párosíthatod. Ráadásul egész nap melegen tart, és még kényelmes is. Ha lehúzod a cipzárt, akkor pedig egy galléros, lazább megjelenést kölcsönöz.

Mutatunk néhány szettet inspirációként, hogy te is kedvet kapj ezekhez a darabokhoz!

Ez a típusú pulóver lesz az ősz egyik legnagyobb sztárja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.