Fashion&Beauty

Palvin Barbi bevállalta: a szupermodell megmutatta hétköznapi oldalát, smink nélkül és melegítőben posztolt magáról fotót

Palvin Barbi otthonosan mozog a rivaldafényben, de amikor csak teheti, inkább a természetességre helyezi a hangsúlyt – éppen ezért az sem okoz neki gondot, hogy több milliós követőtábora előtt vállalja fel a smink nélküli arcát.

Minden jól áll neki

Minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy Palvin Barbi sosem okoz csalódást a külsejével: legutóbb például lélegzetelállító estélyiben és különleges hajviselettel tündökölt a kamerák előtt a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál nyitóestjén, majd pár nappal később jóval rövidebb frizurájával, valamint szemkápráztató vörös ruhájával nyűgözte le a közönséget. A magyar szupermodell azonban az egyszerű, letisztult darabokból is ki tudja hozni a maximumot: erre tökéletes példa az a szexi farmerszoknya, valamint az alapdarabnak számító fehér trikó, amelyben New York utcáin sétálgatott még a nyár elején. Egy szó, mint száz: nem csoda, hogy Barbi 17. a legsikeresebb modelleket jegyző világranglistán, hiszen bármilyen ruhadarabot választ magának, garantáltan mesésen áll neki. Sőt, ez az állítás még akkor is igaz rá, ha a szabadnapján készít magáról egy átlagos, smink nélküli szelfit, amit egyébként nem fél megosztani a követőivel sem.

A következő oldalon megmutatjuk, hogyan fest a magyar modell melegítőben és smink nélkül!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.