Palvin Barbi bevállalta: a szupermodell megmutatta hétköznapi oldalát, smink nélkül és melegítőben posztolt magáról fotót

Palvin Barbi otthonosan mozog a rivaldafényben, de amikor csak teheti, inkább a természetességre helyezi a hangsúlyt – éppen ezért az sem okoz neki gondot, hogy több milliós követőtábora előtt vállalja fel a smink nélküli arcát.

Minden jól áll neki

Minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy Palvin Barbi sosem okoz csalódást a külsejével: legutóbb például lélegzetelállító estélyiben és különleges hajviselettel tündökölt a kamerák előtt a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál nyitóestjén, majd pár nappal később jóval rövidebb frizurájával, valamint szemkápráztató vörös ruhájával nyűgözte le a közönséget. A magyar szupermodell azonban az egyszerű, letisztult darabokból is ki tudja hozni a maximumot: erre tökéletes példa az a szexi farmerszoknya, valamint az alapdarabnak számító fehér trikó, amelyben New York utcáin sétálgatott még a nyár elején. Egy szó, mint száz: nem csoda, hogy Barbi 17. a legsikeresebb modelleket jegyző világranglistán, hiszen bármilyen ruhadarabot választ magának, garantáltan mesésen áll neki. Sőt, ez az állítás még akkor is igaz rá, ha a szabadnapján készít magáról egy átlagos, smink nélküli szelfit, amit egyébként nem fél megosztani a követőivel sem.

A következő oldalon megmutatjuk, hogyan fest a magyar modell melegítőben és smink nélkül!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.